Enkele van de bijeenkomsten tegen geweld op vrouwen*

Zaterdag vanaf 16.00 uur in Brussel zullen we op het Les 3 Jours du NON ! EX Game Ovaires#6 festival aanwezig zijn bij de banierworkshop (Huis van de culturen Sint-Gillis)

Zondag 24/11 in Brussel

• We zijn om 11 uur ’s morgens met de JOC Bruxelles en de Liga van huishoudelijk personeel voor een workshop rond posters en slogans.  Er wordt ook een groepsvertrek georganiseerd vanaf het Albertinaplein (tegenover de Kunstberg) om 14u, laten we er talrijk zijn !
• 14u: vertrek van de nationale demonstratie op het Centraal Station voor een coherent, proactief beleid tegen geweld tegen vrouwen* (STOP aux violences faites aux femmes ! STOP geweld tegen vrouwen). Om met ons mee te doen aan de demonstratie, volg de vlaggen !

Groepsvertrek naar Brussel

• ANTWERP: 12:30 uur, Centraal Station met het Collecti.e.f 8 maars Antwerpen
• BERGEN: 12u, NMBS treinstation
• NAMEN: 12u, NMBS-station met PVDA
• GENT: 12:45, Gent-Sint-Pieters station, met het Kollektief Subversief
• LOUVAIN-LA-NEUVE; 12:15 uur, NMBS-station, met het Maison Blanche – centre socio-culturel autogéré LLN

De dag erop, namelijk op maandag 25 november 2019, is het de Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen*. Die dag zullen we ‘s middags gezamenlijk onze woede tonen door één minuut lawaai te maken, waar je ook zal zijn.

Omdat geweld tegen vrouwen ook economisch van aard is, ontmoet je op donderdag 28 november het vakbondsfront in de dienstenchequessector. Om 10 uur ’s morgens demonstreren er in het Centraal Station van Brussel huishoudelijke hulpen voor fatsoenlijke lonen en arbeidsomstandigheden, laten we er talrijk zijn !

* Personen die als vrouw zijn geïdentificeerd en/of zich in deze identiteit herkennen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *